اخذ ویزای ایتالیا

میانگین امتیار کاربران: / 32
ضعیفعالی 



اگر دوست دارید به ایتالیا سفر کنید، می توانید برای گرفتن ویزای ایتالیا به کنسولگری ایتالیا واقع در بولوار آفریقا، خیابان مهیار، پلاک 13 مراجعه نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای ایتالیا:



1- عکس جدید از صاحب گذرنامه و در صورت داشتن همراه، یک عکس از هر نفر الزامی است. مدت اعتبار گذرنامه باید 3ماه پس از اعتبار روادید باشد، کپی روادیدهای قبلی شینگن در صورت وجود، کپی صفحه اول شناسنامه، کپی شناسنامه، اصل گذرنامه و شناسنامه.

2- دعوتنامه­ها شامل کلیه اطلاعات مربوط به شخص دعوت­کننده نظیر: تابعیت، نشانی، وضعیت شغلی متقاضی (در غیر اینصورت باید فقط برای ویزای جهانگردی درخواست نمایید). دعوت­کننده باید مسئولیت تأمین امرار معاش دعوت­شده را بنماید و در صورت نیاز به خدمات درمانی، جوابگوی هزینه آن باشد. فتوکپی برابر با اصل اقامت فرد دعوت­کننده از ایتالیا چنانچه ایرانی و یا ایتالیایی باشد، فتوکپی برابر اصل شناسنامه یا گذرنامه وی، کپی بلیت هواپیما رفت و برگشت یا رزرو آن، مدارک کار متقاضی در ایران و کپی آن، پر کردن فرم سفارت.

برای درخواست ویزا باید هنگامی که درخواست خود را ارائه می دهید، مقیم ایران بوده و اجازه اقامتی که دولت ایران به شما داده، باید حداقل 3 ماه بیشتر از مدت زمان ویزای ایتالیای شما اعتبار داشته باشد.
اگر قصد دارید بطور همزمان به غیر از ایتالیا به کشورهای اروپایی دیگری که عضو پیمان شنگن هستند سفر کنید، می توانید درخواست ویزای شنگن کنید. برای مسافرت به کشورهای گروه شنگن باید پاسپورتی معتبر داشته باشید که تاریخ انقضای آن به اندازه 3 ماه از ویزایی که درخواست می کنید بیشترباشد.
کشورهای گروه شنگن عبارت هستند از آلمان، اتریش، اسپانیا، ایتالیا، ایسلند، بلژیک، پرتغال، دانمارک، سوئد، فنلاند، فرانسه، لوکزامبورگ، نروژ، هلند، یونان البته نروژ و ایسلند عضو اتحادیه اروپا نیستند. شما با ویزای شنگن می توانید به همه این کشورها مسافرت نموده و می توانید ویزای آن را از کنسولگری هرکدام از این کشورها درخواست کنید(با این ویزا اجازه کار نخواهید داشت). به یاد داشته باشید که اگر ویزای شنگن را به عنوان نمونه از کنسولگری ایتالیا دریافت کردید، باید مقصد اولیه شما حتماً ایتالیا بوده و بعدا به سایر کشورها سفر کنید.

ساعت های کاری بخش کنسولی و ویزای کنسولگری ایتالیا به این صورت هستند:

برای دریافت درخواست ها یکشنبه ها از ساعت 8 تا 13 و از دوشنبه تا پنجشنبه بین ساعت 8 تا 14 و 30 دقیقه
تحویل پاسپورت ها یکشنبه ها رأس ساعت 12 و از دوشنبه تا پنجشنبه رأس ساعت 13
.

22047802 -22047803: تلفن

فکس:

22049628

ایمِیل

آدرس ایمیل جهت جلوگیری از رباتهای هرزنامه محافظت شده اند، جهت مشاهده آنها شما نیاز به فعال ساختن جاوا اسکریپت دارید

 

آخرین بروزرسانی (شنبه, 27 خرداد 1391 ساعت 13:42)

 

نظرات  

 
0 #6 پاسخ: اخذ ویزای ایتالیاzeynab 1392-09-25 14:49
با سلام. میخواستم اطلاعاتی راجع به ادامه تحصیل در ایتالیاداشته باشم. چون رشته تحصیلی من در ایران حسابداری بوده (کارشناسی) میخواستم بدونم میتونم ویزا تحصیلی رشته خودمو بگیریم یا نه. با تشکر
نقل قول
 
 
0 #5 پاسخ: اخذ ویزای ایتالیاfifi 1392-05-08 15:44
slm aya bad az raftan be italia ba davatname age unja ezdevaj konam mitoonam eghamat begiram?
نقل قول
 
 
+1 #4 ویزای اقامت ایتالیاmaryam 1392-03-11 12:51
با سلام من به راهنمایی شما نیاز دارم.چطور می شه برای ویزای اقامت اقدام کرد؟فقط از راه سرمایه گذاری امکان پذیره یا راههای دیگه ای هم هست؟برای اقامت و اشتغال به شغل آزاد و چنانه امکانپذیر هست آیا این شرایط دریافت ویزا برای همسر هم یکسان است؟؟
نقل قول
 
 
+2 #3 اقامت در کشور ایتالیافاطمه محمودی 1391-09-22 18:51
چطور میتوانم اقامت کشور ایتالیا را بگیرم برای زندگی و کار می خواهم همراه با دخترم که او برای تحصلات و من برای کار می روم این کار انجام بدم من از نظر کار ایران دررشته کامپیوت بسیار در کارم حاذق هستم از سوابق کاری خوبی برخودارم و همچنین متارکه هم کردم و دخترم سرپرستی اش با من است و اقامت کشور ایتالیا را می خواهم برگزینم لطفا راهنمایی بفرمائید .
نقل قول
 
 
+3 #2 پاسخ: اخذ ویزای ایتالیاg 1391-03-12 01:17
ba salam va tashakoor az zahamatetoon mikhastam bedoonam man ke khaharam ounja dare dars mikhoone ejaze dare ba tavajoh be eghamate 1 sale ke har sal tamdid mishe baram davatname befreste va inke
نقل قول
 
 
+2 #1 ThanksVahid Garshasbi 1390-05-31 14:37
سلام و ممنون از مطالب با ارزشی که در وبلاگتون به اشتراک میذارید. با اجازه لینکتون میکنم.

شاد باشی
نقل قول
 

اضافه کردن نظر


عضویت در خبرنامه

با عضویت در خبرنامه FAQ از جدیدترین مطالب و اخبار مربوط به مهاجرت، ادامه تحصیل، کار و زندگی در خارج از ایران شوید.







Translated By : www.faq.ir