مهاجرت به دانمارک

پرسش:
با سلام

اینجانب دارای مدرک فوق لیسانس کشاورزی هستم و 11 سال سابقه کار دائم دارم. مایلم که به کشور دانمارک مهاجرت کنم و ویزای اقامت دریافت نمایم. من 39 ساله هستم و یک فرزند 5 ساله هم دارم. و دارای مدرک زبان انگلیسی آیلتس 6.5 هستم. آیا امتیاز کافی دارم و چه مراحلی را باید طی کنم. لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر

پاسخ:

با سلام خدمت دوست عزیز

به شما توصیه می کنم با دقت وب سایت مربوطه دولت دانمارک در زمینه اجازه اقامت و مهاجرت را مطالعه فرمایید که بهترین مرجع در این زمینه است. برای دسترسی به این سایت اینجا را کلیک کنید. در ضمن در صورتی که چهار سال اقامت قانونی در دانمارک داشته باشید می توانید اجازه اقامت دائم را دریافت کنید. برای این چهار سال اقامت قانونی به نظر اینجانب می توانید ابتدا از طریق تحصیلی اقدام کنید و سپس دنبال کار بگردید.

مطلب مرتبط:

فهرست مشاغل مورد نیاز دانمارک

آخرین بروزرسانی (جمعه, 12 خرداد 1391 ساعت 16:21)

 

نظرات  

 
0 #6 پاسخ: مهاجرت به دانمارکمازیار 1392-01-06 20:54
من دارای مدرک بین المللی MCITP 2010 از شرکت مایکروسافت هستم و دارای 7 سال سابقه بیمه میباشم .لطفا من را برای مهاجرت به دانمارک راهنمایی نمایید
نقل قول
 
 
+1 #5 be azare man shoma vazeton khob hast man 2 sal dar danmark zendegi mikonam ama hanoz eghamatrajoo 1391-09-28 14:23
nagereftam kheili sakhte kheili hala harf mano beshno khod dani
نقل قول
 
 
+1 #4 پاسخ: مهاجرت به دانمارکعلي 1391-05-09 17:59
با سلام 41 سال سن دارو و متاهل ودو فرزند رشته تحصيلي ليسانس رياضي كابرد در كامپيوتر
وضع مالي متوسط و داراي 1/5 باب آپارتمان و درامد بعد از رفتن كه از ايران برايم بفرستند 2 ميليون در ماه
به نظر شما اقدام كنم يا خير
نقل قول
 
 
0 #3 پاسخ: مهاجرت به دانمارکامین 1391-05-06 13:24
سلام.من پزشک متخصص هستم و 5سال سابقه کار دارم.میخواستم بدونم امکان گرفتن اقامت وکار در زمینه پزشکی چقدره.
نقل قول
 
 
0 #2 پاسخ: مهاجرت به دانمارکpeyman 1391-04-18 20:15
با عرض سلام
اینجانب متقاضی دریافت ویزای کار 3 ساله دانمارک هستم. دو سوال در این رابطه دارم
یکی اینکه رشته تحصیلی من لیسانس مهندسی شیمی-صنایع گاز و کارشناسی ارشد مهندسی مخازن هیدروکربوری از دانشگاه آزاداست. تا سال گذشته دانشگاه آزاد در مدارک اعطایی به فارغ التحصیلان این رشته مهندسی شیمی-مخازن هیدروکربوری را در مدرک قید میکرد حال اینکه از امسال دانشگاه آزاد فقط مهندسی مخازن هیدروکربوری را در مدرک می نویسد.
حال میخواستم بدانم که رشته من در فهرست Positive List همچنان جزو Chemical Engineering محسوب میشود؟
دیگر اینکه مدرک آیلتس آکادمیک هم بجای جنرال قابل قبول هست؟ اگر هست آیا از نظر امتیاز هم مثل هم هستند؟

با تشکر فراوان
نقل قول
 
 
-1 #1 پاسخ: مهاجرت به دانمارکرومینا 1391-03-29 22:33
سلام.من رومینا هستم .27 سال دارم و فوق لیسانس حسابداری هستم. من قبلاٌ دو بار برای پذیرش گرفتن از دانشگاههای آلمان و مالزی اقدام کردم و موفق نشدم و میخواستم بدونم اگهاز طریق شما بخوام اقدام کنم شانس پذیرش گرفتنم چقدره؟ من مدارکم ترجمه شده و پروپوزال و رزومه هم آماده ست. البته آیلتس ندارم ( یعنی شدم 4.5 و دوباره هم که برای امتحان ثبت نام کردم کلاٌ امتحاناش تو ایران کنسل شد) میخوستم بهم بگید چقدر شانس موفقیت دارم
با تشکر
نقل قول
 

اضافه کردن نظر


عضویت در خبرنامه

با عضویت در خبرنامه FAQ از جدیدترین مطالب و اخبار مربوط به مهاجرت، ادامه تحصیل، کار و زندگی در خارج از ایران شوید.







Translated By : www.faq.ir